IT-oplossingen

Senior specialisten die jouw
IT-vraagstuk oplossen.

Maak en houd je bedrijfsdata inzichtelijk

Betrouwbare data is onmisbaar, omdat het richtlijnen en sturing biedt voor de bedrijfsstrategie. Inzicht, structuur en real time inzicht is daarom van de hoogste prioriteit. Maar wat als de informatievoorziening niet volledig is of wordt opgeslagen in een minder betrouwbaar datawarehouse?

Ben je ontevreden met de huidige situatie?

  • Loopt het datawarehouse stroef, traag en is hij niet meer flexibel?

  • Ben je bij elke aanpassing of toevoeging aan het datawarehouse bang dat het als een kaartenhuis in elkaar zakt en data niet meer beschikbaar is?

  • Is het bijna onmogelijk om de directie tevreden te houden met (nieuwe) rapportages en dashboards?

  • Voelt het als een onmogelijke taak om van het bestaande datawarehouse de stap te maken naar snel beschikbare analytics waar de directie om vraagt?

Of wil je juist de volgende stap nemen?

  • Wil je een dashboard met een overzicht van real time scores voor de KPI’s?

  • Wil je in één oogopslag zien waarin je bedrijf nu actie moet ondernemen?

  • Wil je een voorspelmodel laten ontwikkelen om je bedrijf van reactief naar proactief te veranderen?

En kun je daarbij wel
wat hulp gebruiken?

Ben je op zoek naar een ervaren data-engineer om de technische kant van de plannen uit te voeren? Of kun je juist een projectmanager gebruiken die een complex IT-project wél binnen de afgesproken tijd en budget oplevert? DXA klaart de klus.

1 Detachering van senior data-engineers

Heb je wel de ideeën, maar niet voldoende mankracht om een dataproject uit te voeren? Onze senior data-engineers kunnen je uit de brand helpen. Allen zijn voorzien van up-to-date kennis van gangbare methoden en technieken om de klus te klaren.

2 Projectmanagement

Heb je de juiste mensen in huis om een IT-project uit te voeren, maar heb je behoefte aan een projectmanager die helemaal thuis is op dit vakgebied? Wij helpen je graag het traject uitstippelen en op tijd en binnen budget af te ronden.

3 Uitvoeren van een audit

Heb je behoefte aan een audit om snel verbeterpunten vast te stellen in je bestaande IT-structuur? Of vind je het fijn om een second opinion te krijgen om zeker te weten dat je op de juiste weg bent? Met onze jarenlange ervaring stellen wij vast hoe de situatie ervoor staat.

Neem contact op om je IT op orde te krijgen

Onze specialisten zijn in te huren per project, maand of dag. Tarieven starten vanaf 100 euro per uur. Bel 0348 34 21 04 als je wil weten hoe we jou kunnen helpen.

© Copyright DXA