Business-oplossingen

Altijd up-to-date data.
Altijd het beste inzicht in je bedrijf.

Krijg grip op bedrijfsprocessen,
klanten en financiën

Als bedrijf wil je weten hoe je ervoor staat. En het liefst op basis van gegevens van vandaag, zodat je nu kan bijsturen. Daarvoor is inzicht en structuur nodig. Dat kunnen wij voor je creëren. Wij halen gegevens uit je bedrijf, maar ook van daarbuiten. Wij verwerken en bewerken deze data tot informatie waarmee je real time managementbeslissingen kan maken.

Onze opdrachtgevers zijn globaal te verdelen in twee categorieën. Ze zijn niet blij met de huidige situatie en ze willen dat oplossen. De andere groep wil (aanvullend) next level gaan op basis van data. Voor beide situaties heeft DXA ervaren specialisten die je helpen je doelen te behalen.

Ben je ontevreden met de huidige situatie?

 • Wil je de informatievoorziening verbeteren om beter onderbouwd beleid te maken?

 • Wil je real time inzichten in belangrijke stuurinformatie?

 • Ben je het zat om elke maand opnieuw rapporten te maken met KPI’s zoals omzet, groei, marktaandeel, grootste klanten, voorraadverlies, klanttevredenheid, et cetera?

Of wil je juist de volgende stap nemen?

 • Wil je de informatievoorziening verbeteren om beter onderbouwd beleid te maken?

 • Wil je real time inzichten in belangrijke stuurinformatie?

 • Ben je het zat om elke maand opnieuw rapporten te maken met KPI’s zoals omzet, groei, marktaandeel, grootste klanten, voorraadverlies, klanttevredenheid, et cetera?

Voorbeelden van voorspelmodellen

 • Wat is per leerling de kans dat hij/zij komend jaar meer dan 28 uur ongeoorloofd verzuim heeft?
  Doel: welke leerlingen geef je extra aandacht en begeleiding?

 • Hoe lang duurt een consult bij de dokter?
  Doel: kostenbeheersing, wachttijden verkorten.

 • Welke kleuren auto’s moet een dealer bij de fabrikant bestellen?
  Doel: proactief inspelen op vraag en aanbod.

 • Laat je in een commercial voor een auto wel of niet de vanaf prijs zien?
  Doel: optimaliseren van het aantal websitebezoekers, downloads van de brochure en aangevraagde proefritten.

En kun je daarbij wel
wat hulp gebruiken?

Ben je op zoek naar een ervaren data-engineer om de technische kant van de plannen uit te voeren? Of kun je juist een projectmanager gebruiken die een complex dataproject wél binnen de afgesproken tijd en budget oplevert? DXA klaart de klus.

1 Detachering van senior data-engineers

Heb je wel de ideeën, maar niet (voldoende) mankracht om een dataproject uit te voeren? Onze senior data-engineers kunnen je uit de brand helpen. Allen zijn voorzien van up-to-date kennis van gangbare methoden en technieken om de klus te klaren.

2 Projectmanagement

Heb je de juiste mensen in huis om een dataproject uit te voeren, maar heb je behoefte aan een projectmanager die helemaal thuis is op dit vakgebied? Wij helpen je graag het traject uitstippelen en op tijd en binnen budget af te ronden.

3 Uitvoeren van een audit

Heb je behoefte aan een audit om snel verbeterpunten vast te stellen? Of vind je het fijn om een second opinion te krijgen om zeker te weten dat je op de juiste weg bent? Met onze jarenlange ervaring stellen wij vast hoe de situatie ervoor staat.

Neem contact op om meer inzicht te krijgen in je bedrijf

Onze specialisten zijn in te huren per project, maand of dag. Tarieven starten vanaf 100 euro per uur. Bel 0348 34 21 04 als je wil weten hoe we jou kunnen helpen.

© Copyright DXA